Mainos

Ro­va­nie­men Ete­lä­kes­kuk­seen on avattu IKH:n suur­myy­mä­lä – ava­jais­tar­jouk­set ovat voi­mas­sa koko viikon: ”Käy­tös­säm­me on lähes 60 000 ni­mik­keen tuo­te­va­li­koi­ma”

Suomessa ja maailmalla tunnettu teknisen alan kauppaketju IKH on avannut pohjoisimman suurmyymälänsä Rovaniemen Eteläkeskukseen. Nyt lappilaiset yritykset ja kuluttajat pääsevät hankkimaan IKH:n tuotteet sujuvasti saman katon alta.

IKH-ketjun pohjoisin oma suurmyymälä juhlii avajaisiaan 21. marraskuuta alkaen. Rovaniemen 12-henkinen henkilökunta toivottaa lappilaiset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan uuteen myymälään. ”Mielettömät avajaistarjoukset jatkuvat koko viikon ajan.”
IKH-ketjun pohjoisin oma suurmyymälä juhlii avajaisiaan 21. marraskuuta alkaen. Rovaniemen 12-henkinen henkilökunta toivottaa lappilaiset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan uuteen myymälään. ”Mielettömät avajaistarjoukset jatkuvat koko viikon ajan.”

Eteläkeskuksessa on käynyt vilske kesäkuusta lähtien, kun nelostien varrella sijaitseva kiinteistö on käynyt läpi muodonmuutoksen.

Monille tuttu teknisen alan kauppaketju IKH avaa Rovaniemelle 12. oman suurmyymälänsä, joka on suuruudeltaan noin 2200 neliötä. Avajaisviikkoa juhlistetaan 21. marraskuuta alkaen huikein avajaistarjouksin.

– IKH haluaa vahvistua Lapin alueella ja tuoda laajan valikoiman tuotteitaan myös pohjoisen kasvukeskukseen. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, hyvän tuotesaatavuuden sekä sujuvan asioinnin. Tavoitteena on palvella lappilaisia asiakkaita aidosti asiantuntevalla palvelulla, kiteyttää Rovaniemen IKH:n johtaja Petri Metsäkoivu.

Maanlaajuisesti IKH-ketjuun kuuluu tällä hetkellä noin 120 yrittäjävetoista jälleenmyyjää ja yhteensä 12 suurmyymälää IKH Rovaniemen perustamisen jälkeen.

– Tuotevalikoimamme käsittää muun muassa tekniset koneet ja laitteet, työkalut, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, öljyt, akut, maatalousrenkaat sekä perävaunut tarvikkeineen, listaa IKH Rovaniemen myymälävastaava Vesa Mänty.

Nyt Lapin asiakaskunta pääsee hankkimaan kaikki IKH-tuotteet saman katon alta. Uudella suurmyymälällä on käytössä lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoima.

– Jos jotain tuotetta ei löydy paikan päältä, mutta päävarastolla sitä on saatavilla, lupaamme tilata tuotteen seuraavaksi arkipäiväksi Rovaniemen myymälään, muistuttaa Mänty.

Uudesta suurmyymälästä löytyy myös hydrauliikan letkuasennelmien valmistuspalvelu. ”Kannattaa tulla suoraan tänne meille. Letkut, liittimiset ja komponentit saa meiltä hankittua lauantaisinkin, kun myymälä on auki. Voimme tehdä letkut paikan päällä saman tien”, muistuttaa Miia Päiveröinen.
Uudesta suurmyymälästä löytyy myös hydrauliikan letkuasennelmien valmistuspalvelu. ”Kannattaa tulla suoraan tänne meille. Letkut, liittimiset ja komponentit saa meiltä hankittua lauantaisinkin, kun myymälä on auki. Voimme tehdä letkut paikan päällä saman tien”, muistuttaa Miia Päiveröinen.

Panostuksia osaavaan palveluun

IKH-ketjun juuret ulottuvat vuoteen 1956, jolloin Antti ja Raili Alakortes aloittivat traktorien purku- ja myyntitoiminnan Isojoella. 12 vuotta myöhemmin Alakortteen perhe perusti Isojoen Konehalli Oy:n, joka oli heidän omistuksessaan yli 50 vuoden ajan. Viime vuodesta lähtien IKH:n on omistanut irlantilainen yritys Grafton Group plc.

Suuresta koostaan huolimatta IKH panostaa paikallisuuteen, osaavaan palveluun sekä työuriin, jotka talossa ovat tyypillisesti pitkiä. Ensimmäisinä työpäivinä IKH:lla on ollut tapana pitää uusille työntekijöilleen kattava perehdytys.

Rovaniemen uudet myyjät Sami Pekkala ja Miia Päiveröinen pääsivät tutustumaan IKH:n toimintaan Kauhajoella, yrityksen synnyinsijoilla, jossa sijaitsee myös IKH:n pääkonttori ja logistiikkakeskus.

– Panimme lähes heti merkille sen, että konsernissa on äärimmäisen hyvä meininki. Tutustumisen aikana kaikki työntekijät tervehtivät, kysyivät kuulumisia ja ottivat meidät todella hyvin vastaan. Tuli heti olo, että tänne me kuulumme, Pekkala ja Päiveröinen kertovat.

Molemmilta löytyy alan kokemusta niin entisten työpaikkojen kuin omien harrastusten kautta: Pekkala työskenteli ennen koneurakoitsijana, Päiveröinen taas myyntitehtävissä. Vapaa-ajalla molemmat puuhastelevat mielellään työkoneiden tai autojen parissa.

– Jos asiakkaalla on jokin ongelma, pyrimme aina ratkaisemaan sen ammattitaitoisesti. Esimerkiksi Oulun myymälän tutustumiskäynnillä tuli eräs isäntä luoksemme ja kysyi, kuinka voisi saada mökkitien portin lukkoon. Mietittiin siinä hetki, miten saadaan ketju liitettyä ilman hitsauskoneita. Lopulta löysimme yhdessä ratkaisun, ja asiakas lähti tyytyväisenä liikkeestä, Pekkala muistelee.

– Palvelutilanteen keskiössä ovat asiakkaan välitön kohtaaminen ja huomioiminen. Tervehdys ja kysymys perään ”tarvitsetko apua” ovat tärkeitä asioita, Päiveröinen summaa.

IKH Rovaniemeltä saa kattavasti erilaisia työ- ja suojavaatteita. ”Kokoja löytyy 2XS:stä aina 5XL:ään asti”, esittelee Miia Päiveröinen. Uuden suurmyymälän monipuolinen työ- ja suojavaatevalikoima.
IKH Rovaniemeltä saa kattavasti erilaisia työ- ja suojavaatteita. ”Kokoja löytyy 2XS:stä aina 5XL:ään asti”, esittelee Miia Päiveröinen.
IKH Rovaniemeltä saa kattavasti erilaisia työ- ja suojavaatteita. ”Kokoja löytyy 2XS:stä aina 5XL:ään asti”, esittelee Miia Päiveröinen.

Monipuolinen ja laadukas työvaatevalikoima

IKH Rovaniemen myymälää on rakennettu pieteetillä jo muutaman kuukauden ajan. Kesällä aloittanut 12-henkinen työtiimi on päässyt rakentamaan osastot yhteisvoimin. Miia Päiveröisen päävastuuna on ollut rakentaa uuteen myymälään työ- ja turvavaatepuoli.

– IKH työvaatepuoli ja muutkin yrityksen tuotteet ovat tulleet tutuksi minulle niin töissä kuin kotona. Valikoima sisältää laadukkaita työvaatteita, asianmukaisia suojaimia ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita. Kenkäosaston tuotevalinnoissa on otettu huomioon esimerkiksi Lapin vaativat työolosuhteet, esittelee Päiveröinen.

Uudesta liikkeestä löytyy myös painatuskone, joten logojen ja nimien painattaminen työvaatteisiin onnistuu samalla käynnillä.

– Asiakkaat voivat esimerkiksi teettää yrityksen logon tai työntekijöiden nimet vaatteisiin. Vain mielikuvitus on rajana, huikkaa Päiveröinen.

Varaosia yli 2000 traktorimalliin

Vaikka varaosamyyjänä aloittanut Sami Pekkala on uusi kaupan alalla, löytyy entiseltä koneurakoitsijalta käytännön kokemusta IKH-tuotteista jo yli 10 vuoden ajalta.

Pekkala iloitsee erityisesti traktorin varaosamyynnin tulosta Rovaniemelle. IKH-suurmyymälästä löytyy varaosien tuotevalikoima yli 2000 traktorimalliin. Myös käytettyjä osia voi tiedustella erikseen.

– Hyllystä löytyy jo valmiina hyvä valikoima. Jos jokin puuttuu, saamme tilattua osat yhden arkipäivän viiveellä. Koneiden ei tarvitse seisoa kauan paikallaan, jos se on yhtään meistä kiinni. Kauhajoelta löytyy suuret varastot, joissa on hyvin tavaraa saatavilla, lupaa Pekkala.

Tulevaksi talveksi IKH Rovaniemi tarjoaa myös laadukkaan valikoiman lumikoneita sekä uudistuneen lisä- ja työvalomalliston pimeneviin työpäiviin. Lisäksi Pekkalan mukaan öljypuoli on mainitsemisen arvoinen:

– Erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puhdistukseen, suojaamiseen ja huoltamiseen meiltä löytyy laaja valikoima kemikaaleja ja voiteluaineita.

"Uudet, akulla toimivat Ryobin lumilingot ovat todella vaikuttavia ja päteviä työkoneita”, Sami Pekkala esittelee.
"Uudet, akulla toimivat Ryobin lumilingot ovat todella vaikuttavia ja päteviä työkoneita”, Sami Pekkala esittelee.

Tällä hetkellä IKH:n kolme suurinta johtavaa merkkiä käsityökalupuolella ovat HiKOKI, Ryobi ja Milwaukee. Kyseiset merkit ovat näyttävästi esillä uudessa suurmyymälässä.

– Jos asiakkaalla tulee valinnan vaikeus, autamme mielellämme valitsemaan juuri oikeat työkalut tarpeen mukaan, muistuttaa Pekkala.

Avajaistarjoukset voimassa koko viikon

Uutta suurmyymälää juhlitaan koko viikon ajan 21.–26.11. Luvassa on tuntuvia tarjouksia, kahvitarjoilua kuin tuote-esittelyitäkin.

– IKH on brändinä lähes kaikille tuttu. On hienoa, että olemme saaneet vihdoin ja viimein IKH-suurmyymälän tänne Lappiin. Nyt on hyvä hetki tulla tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme aivan paikan päälle, Metsäkoivu toteaa.

Uusi suurmyymälän johtaja välittää kiitokset myös kaikille paikallisille jälleenmyyjille vuosien ajan hyvin toimineesta yhteistyöstä.

– Lämpimästi tervetuloa avajaisviikolla ostoksille ja tutustumaan uuden myymälämme palveluihin ja tuotteisiin!

Tarvitseeko yrityksesi päivitystä käsityökaluihin tai työvaatteisiin? Tai kenties uudet traktorin varaosat? Tutustu IKH:n monipuoliseen tuotevalikoimaan täältä. 

Uusi IKH Rovaniemen suurmyymälä sijaitsee Eteläkeskuksessa, osoitteessa Vierustie 5–7.
Uusi IKH Rovaniemen suurmyymälä sijaitsee Eteläkeskuksessa, osoitteessa Vierustie 5–7.
Infoboksi

Rovaniemen IKH-suurmyymälä

Tervetuloa juhlistamaan Rovaniemen IKH-suurmyymälän avajaisia 21.–26.11.!

Tutustu laajaan IKH-tuotevalikoimaan paikan päällä. Luvassa mahtavia tarjouksia, tuote-esittelyitä maahantuojien pitäminä sekä kahvitarjoilua. Osallistu samalla myös Ryobi-lumilingon arvontaan.


Osoite:

Vierustie 5–7

96320 Rovaniemi


Yhteystiedot:

puh. 0201 323 960

info.rovaniemi@ikh.fi


Aukioloajat:

  • ma-pe klo 7–18
  • la klo 9–15
  • su kiinni


Verkkosivut:

www.ikh.fi 


Numerofaktaa IKH-ketjusta

  • yli 50-vuotias maahantuontiyritys
  • 454 työntekijää omat suurmyymälät mukaan lukien
  • yritys tuo maahan lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta
  • Suomessa on yhteensä 12 IKH-suurmyymälää ja lähes 120 myymälää jälleenmyyjäverkostossa
  • toimitilojen koko Kauhajoella noin 52 000 m², josta varastotilaa 42 000 m²