Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­sil­lä lois­to­me­nes­tys Jo­ki­maan Suur-Hol­lo­las­sa – Elian Webillä ja Evar­til­la kum­mal­la­kin siteet Lappiin

Elian Web oli suuri etukäteissuosikki kuittaamaan Lahden Jokimaalla lämminveristen Suur-Hollola -ajon 120 000 euron ykkösrahat ja sen Katja Melkon valmentama ruuna teki leikittelevän helposti. Katjan siippa Janne Soronen luotsasi hevosen lauantaina karsintavoittoon ja kattoi pöydän Jorma Kontiolle, joka lensi Ruotsista ajamaan sitä sunnuntain finaaliin.

Loppukilpailuun tuulennopea ruuna sai sisäradan lähtöpaikan, mistä piti nauraen keulat. Rinnalle tullut Le Gros Bill ei vaatinut vauhtia, joten Kontio sai ajaa oman juoksun ja hevonen pääsi helpolla. Se pyrähti lopussa kuin lintu irti muusta porukasta ja kellotti voittoajan 12,8a/2140 m. Hotshot Luca ja Big Headache olivat muut totohevoset.

– Hevonen on ollut huippukunnossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.