Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Rosa Poh­jo­lai­sen polven ris­ti­si­de poikki - leik­kaus edessä

Alppihiihtäjä Rosa Pohjolaisen polven ristiside meni poikki Levillä. Ristiside oli jo aiemmin vaurioitunut Vuokatin Nuorten Olympiafestivaaleilla maaliskuun lopulla. Silloin diagnoosina oli, että leikkausta ei tarvita, mutta vaurio oli ilmeisimmin pahempi kuin magneettikuvissa näytti.

Pohjolainen oli Levillä pitämässä lumituntumaa yllä laskettelemalla. Kesken normaalin käännöksen polven ristiside antoi periksi. Polvi leikataan 5. toukokuuta. Kisalaskujen pariin hyvinkääläinen pääsee noin 10 kuukauden kuluttua.

Pohjolainen oli onnettomuuden jälkeen kannustamassa kavereitaan Levin FIS suurpujottelukisassa. Kisa-alueella Pohjolainen kykeni kävelemään sauvojen avulla. Loukkaantumisesta huolimatta hän hymyili kilpaa kevätauringon kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.