Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

RoPSin nai­sis­sa ei jääty ta­lous­mur­hei­ta mä­reh­ti­mään

Jari Alamäki ja Jukka Heino työrukkasina. Kolme amerikkalaispelaajaa hankintalistalla rovaniemeläisryhmän jatkeeksi.

Rovaniemen Palloseuran naisten joukkue ei ole jäänyt tuleen makaamaan, vaikka pääseuran elämä on tökkinyt talousvaikeuksien takia. Uudeksi päävalmentajaksi nimettiin kaiken kokenut Jari Alamäki ja ensi kauden joukkuetta kasataan täyttä päätä.

RoPS Naiset on itse asiassa korkeimmalla tasolla pelaava lappilaisjoukkue tulevalla kaudella. Seuralla alkaa kuudes kausi naisten Ykkösessä. Menestys on ollut tasaisen hyvää, sillä sarjasijoitukset ovat olleet kahdesti neljäs ja kolmesti kuudes.

Seuraava steppi on luonnollisesti naisten Kansallinen liiga, mutta noususta ei ainakaan vielä numeroa tehdä.

– Tavoiteasettelu tehdään sen jälkeen, kun nähdään joukkueen runko, ulkomaalaishankinnat, mahdolliset muut uudet pelaajat sekä ketkä jäävät - ketkä lähtevät, summaa Alamäki.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.