ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

RoPS-maa­li­tyk­ki Hig­gin­sil­lä tehokas paluu – nou­su­kar­sin­nan en­sim­mäi­ses­sä vai­hees­sa vas­tas­sa on FC KTP tai Puo­tin­ky­län Valtti

Kaksi ottelua loukkaantumisen takia sivussa olleen Rovaniemen Palloseuran naisten Kakkosen joukkueen maalitykin Natalie Higginsin paluu kentille oli tärkeintä antia rovaniemeläisjoukkueen runkosarjan päätöspelissä.

Jo aiemmin lohkovoiton ja nousukarsintaan pääsyn varmistanut RoPS pelasi sunnuntaina 1-1 tasapelin Haukiputaan Palloa vastaan.

Higgins teki tehokkaan paluun. Amerikkalaispelaaja tuli kentälle toisen puoliajan puolivälissä ja laukoi kolmisen minuuttia myöhemmin vieraiden tasoituksen. Higgins oli 21 maalillaan pohjoislohkon maalipörssin ykkönen.

– Toinen puoliaika oli meidän hallintaamme.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.