Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Rikos: Vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä Ro­va­nie­mel­lä toi 37-vuo­tiaal­le nai­sel­le reilut kaksi vuotta van­keut­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoPo kaatoi tois­ta­mi­seen Tu-Ki:n ja nousi sar­ja­kär­keen Lap­pi­lii­gas­sa

Tunturi-Kiekko ja Rollon Pojat kohtasivat jääkiekon Lappiliigassa viikonloppuna peräkkäisinä päivinä, ja RoPo vei voiton molemmista peleistä.

Sunnuntaina Ivalossa lukemat olivat 4-11 (1-3, 1-2, 2-6). Voitto nosti RoPo:n Lappiliigan kärkeen paremmalla maalierolla kuin toinen rovaniemeläisjoukkue Kuru Hockey.

Niklas Lukkarila osui RoPo:lle viikonlopun kummassakin ottelussa, ja ne olivat miehen ensimmäiset maalit RoPo:n paidassa. Sunnuntain pelissä hän oli myös ottelun paras pistemies tehoin 1+3.

Joukkueen kapteeni Juho Joona puolestaan sai jo lauantaina 300 pistettä täyteen urallaan Lappiliigassa. Joona jatkoi pistetehtailuaan sunnuntain ottelussa tehoin 2+1.

Sunnuntain pelissä RoPo:n pelaajista Aleksi Härkönen teki peräti 400 pisteensä Lappiliigassa, kun hän syötti joukkueensa 5-1 -maalin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita