Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoKi U20 voitti Il­vek­sen Tam­pe­reel­la – RoKi U18 selätti Kiek­ko-Van­taan

Rovaniemen Kiekko on saanut lentävän lähdön U20-ikäluokan SM-sarjan alempaan jatkosarjaan. Perjantaina joukkue haki pisteen Vaasasta Sportilta ja lauantaina tahti vain parani, sillä RoKi voitti Ilveksen Tampereella 3-6 (1-0, 0-3, 2-3).

Ilves johti kotiotteluaan avauserän jälkeen rangaistuslaukauksella tehdyllä maalilla, mutta jatko oli RoKin. Toisen erän 0-3 alkoi näyttää suuntaa pelille. Maalivahtien torjunnat kertovat myös RoKin hallinnasta: Eetu Hyyppä 25 torjuntaa, Ilveksen Santtu Saari 36 torjuntaa.

RoKin tehomies oli kolmeen maaliin syöttäjäksi tilastoitu Leevi Siira. Emil Lampinen syötti kaksi maalia. RoKilla oli ottelussa kuusi eri maalintekijää: Viljami Korpela, Aleksi Rissanen, Emil Karjalainen, Tuomas Turppa, Tuomas Örn sekä Arttu Korsumäki, joka löi loppunumerot tyhjiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.