Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKi U20 taipui Hä­meen­lin­nas­sa kol­man­nes­sa erässä

Kaksi ensimmäistä erää hyvää jääkiekkoa, mutta päätöserässä tuli notkahdus.

Näin voi tiivistää Rovaniemen Kiekon U20-joukkueen SM-alkusarjan ottelun Hämeenlinnassa, jossa kotijoukkue HPK otti loppujen lopuksi 6-1 (1-0, 1-1, 4-0) voiton.

Kotijoukkue ratkaisi ottelun hieman ennen kolmannen erän puoltaväliä vajaan minuutin välein tulleilla maaleilla.

– Sen jälkeen usko loppui ja vastustaja pääsi kaunistelemaan turhankin rumat loppulukemat. Kaksi ensimmäistä erää joukkue pelasi niin kuin se parhaimmillaan pystyy eli aktiivisesti ja rohkeasti, RoKin päävalmentaja Mika Uramo tiivisti ottelun kulun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.