Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKi U16 voitti avau­se­rän, sitten alkoi Il­vek­sen maa­li­myl­ly jau­ha­maan

Rovaniemen Kiekko voitti avauserän, mutta sitten tahtipuikko oli tukevasti vierasjoukkueella Tampereen Ilveksellä jääkiekon U16-ikäluokan SM-karsintasarjassa.

RoKin tappiolukemat kirjattiin loppujen lopuksi 1-8 (1-0, 0-5, 0-3).

Ottelun juonesta kertoo paljon se, että kotijoukkueen maalivahti Tomas Hannus urakoi 61 torjuntaa ja virkaveli Justus Vuorinen pääsi 14:llä torjunnalla.

Kotijoukkueen maalin teki viiden minuutin kohdalla Matej Mikes Ilpo Handin ja Aleksi Koivulan esityöstä.

Kolmella tappiolla kautensa aloittanut RoKi saa sunnuntaina vieraakseen toisen tamperelaisjoukkueen Tapparan. Ottelu alkaa lappi Areenalla kello 11.10.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.