Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKi U16 päästi JYPin karkuun toi­ses­sa erässä

Rovaniemen Kiekko pysyi avauserän ja kolmannen erän lopun JYPin kyydissä jääkiekon U16 SM-karsintasarjan vierasottelussaan Jyväskylässä.

JYP sai kuitenkin maalihanansa auki toisessa erässä, jossa se karkasi nopeaan tahtiin neljän maalin johtoon tehtyään tehtyään kolme maalia alle kahdessa minuutissa.

Kotijoukkueen voittolukemat kirjattiin loppujen lopuksi 8-3 (1-0, 6-0, 1-3) lukemin.

Ottelun kolme viimeistä maalia teki RoKin Matej Mikes. Vieraiden maalivahdille Aku Jalkaselle kertyi 41 torjuntaa.

Sarjassa 14 kierroksen jälkeen vielä ilman voittoja olevan RoKin seuraavat ottelut ovat ensi viikonloppuna, kun vieraaksi saapuvat Hämeenlinnan Pallokerho ja Rauman Lukko.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.