Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoKi lainasi Porista maa­li­vah­ti Romi Huu­no­sen vii­kok­si

Maalivahteja liikkuu edelleen Rovaniemen Kiekon ja Porin Ässien välillä. Mestiksen RoKi lainasi viikon mittaisella sopimuksella 21-vuotiaan Romi Huunosen, joka on pelannut Ässien U20-joukkueessa 35 ottelua torjuntaprosentilla 90,1. Ässät on SM-sarjassa kuudentena.

Huunonen liittyi RoKin vahvuuteen maanantaina ja on kokoonpanossa jo tiistai-illan ottelussa, kun RoKi kohtaa latvialaisen HK Zemgalen Lappi Areenalla.

RoKin riveissä alkukauden torjunut kanadalainen Cody Porter siirtyi jokin aika sitten Porin Ässien liigajoukkueeseen. Hän on pelannut neljässä ottelussa.

RoKin maalivahtitilanne vaikeutui viime viikolla kun Sami Suni joutui sairaslistalle eikä pelannut viime viikonvaihteen Talviklassikoissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.