Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

RoKi kesti erän HIFK:n rum­pu­tul­ta – Luulaja selätti Kärpät 11-1

Rovaniemen Kiekko kesti erän verran naisten viime kauden hopeajoukkueen Helsingin IFK:n rumputulta Lappi Areenalla alkaneessa harjoitusturnauksessa. Sen jälkeen IFK meni menojaan ja voitti 0-6 (0-0, 0-3, 0-3).

RoKin maalivahti Janika Järvikari sai kaudelle kunnon tulikasteen, sillä jo avauserässä torjuttavaa tuli 24 laukausta. Koko pelissä määrä oli huima 60. IFK:n maalilla oli hiljaisempaa, sillä Kiia Lahtinen joutui töihin vain 12 kertaa koko ottelussa. RoKin ainoat tilastomerkinnät olivat neljä 2 minuutin jäähyä.

Helsinkiläisten tehokkain oli Michaela Pejzlova tekemällä ensimmäisen ja viimeisen maalin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.