Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Rin­ne­kan­gas tai­tu­roi lu­mi­lau­tai­lus­sa MM-prons­sil­le - Ru­ka­jär­vi jäi niu­kas­ti mi­ta­leil­ta

Aspen

Suomen Rene Rinnekangas ylsi lumilautailun slopestylen MM-pronssille Yhdysvaltojen Aspenissa järjestetyssä kilpailussa. Rinnekangas kasasi toisella kierroksella 82,51 pistettä ja nousi kolmanneksi 0,23 pisteen erolla ennen Yhdysvaltain Redmond Gerardia.

Norjan Marcus Kleveland (90,66) voitti ennen Kanadan Sebastien Toutantia (80,53), joka jäi äärimmäisen niukasti Rinnekankaan edelle.

Naisten finaalissa Suomen Enni Rukajärvi laski vahvan viimeisen kierroksen ja kasasi 77,90 pistettä. Viimeisenä laskenut Uuden-Seelannin Zoi Sadowski Synnott jysäytti viimeisellään 85,95 pistettä, nousi kilpailun voittoon ja pudotti Rukajärven mitaleilta. Yhdysvaltain Jamie Anderson (81,10) oli toinen ja Australian Tess Coady (78,13) kolmas.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.