Politiikka: Hal­li­tus sopi yl­lät­täen isosta suo­je­lu­pa­ke­tis­ta valtion maille, Lapista on mukana 11 aluetta

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Riit­ta-Lii­sa Roponen olisi nau­ra­nut ma­keas­ti, jos joku olisi ennen kauden alkua sanonut hänen voit­ta­van tänä talvena MM-mi­ta­lin – "Oli hienoa päästä ko­ke­maan tämä"

Visa Ski Team Kemiä edustavasta haukiputaalaisesta tuli kaikkien aikojen iäkkäin MM-mitalin voittanut pohjoismaisten hiihtolajien urheilija.

Tämän ei pitänyt olla mahdollista. Riitta-Liisa Roposen arvokisauran on pitänyt päättyä jo monta kertaa. Torinossa hänen piti olla ehdottomasti viimeisissä olympialaisissaan.

Sama lupaus toistui Vancouverissa, Sotshissa ja Pyeongchangissa. Kaksi vuotta sitten Seefeldin MM-kisoissa hänen arvokisauransa oli ”varmasti” ohi.

Viime kaudella hän ei hiihtänyt kertaakaan maailmancupissa, vaan harjoitteli omaksi ilokseen Coloradossa, jossa hänen aviomiehensä on Denverin yliopiston hiihdon päävalmentajana.

Niin vain viime syksynä uuden kauden alkaessa Roponen näytti taas nuoremmilleen vauhtiaan ja työnsi jalkansa maajoukkueen oven väliin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.