Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Riikka Hon­ka­nen haluaa eroon tyh­jäs­tä het­kes­tä – Las­ku­tek­niik­kaa vi­ri­tel­lään Levin pu­jot­te­lu­cu­pin start­tiin

24-vuotias alppihiihtäjä Riikka Honkanen kohautti viime talvena Levillä nappaamalla ensimmäiset pujottelun maailmancupin pisteensä. Nyt tavoitteena on vakiinnuttaa paikka pistetaisteluissa maailman huippujen joukossa.

Itävallan Hintertuxissa maajoukkueleirillä viimeksi harjoitellut Honkanen on määrätietoinen nuori nainen. Hänen sanansa ovat harkittuja, kuten myös harjoittelun painopistealueiden valinta.

– Laskutekniikkaan ollaan keskitytty. Erityisesti käännöksen uudelle ulkosukselle siirtymistä on tehostettu. Minulla on ollut käännöksen alussa pieni tyhjä hetki, nyt pyrin paineistamaan ulkosuksea tehokkaammin ja nopeammin.

Lasagnea ja laskemista

Honkanen opiskelee laskemisen ohella Kajaanin ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi huippu-urheilijoille tarkoitetulla koulutuspolulla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi