Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Riia Pallari korkkaa maail­man­cu­pin Levillä - Suo­mel­la kuuden naisen kiintiö pu­jot­te­lu­avauk­seen

Santa Claus Ski Teamin Riia Pallari pääsee ensi kerran urallaan laskemaan alppihiihdon maailmancupia ensi viikolla Kittilän Levillä. Pallari laski suomalaisten perjantain karsinnoissa Levi Blackissa kärkikuusikkoon. Suomella on naisten pujotteluavaukseen isäntämaana kuuden urheilijan kiintiö.

Pallarin ohella Suomen joukkueessa kilpailevat 20.-21. marraskuuta Riikka Honkanen, Rosa Pohjolainen, Erika Pykäläinen, Charlotte Henriksson ja Kia-Emilia Hakala. Pallari ja Henriksson ovat ensikertalaisia.

– Onhan se mahtava kokemus ja jännä paikka, myönsi 18-vuotias Pallari, jolle Levi on tuttu paikka. Hän käy kolmatta vuotta Levin alppikoulua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.