Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Riia Pallari kak­ko­nen Levin naisten FIS-pu­jot­te­lus­sa

Santa Claus Ski Teamin Riia Pallari jatkoi hyviä alkukauden esityksiä naisten FIS-pujottelussa lauantaina Levillä. Pallari nappasi kakkossijan norjalaisen Johanne Eilertsenin voittamassa kilpailussa.

Eilertsen oli nopein molemmilla kierroksilla ja Pallari yhtä varma kakkonen. Yhteisajassa Ellertsen vei voiton 86 sadasosan erolla. 20-vuotiaalle norjalaisen FIS-voitto oli kauden toinen. Se ensimmäinen tuli niinkin eksoottisessa paikassa kuin Chilessä syyskuun lopulla.

Rovaniemeläinen Pallari oli mukana viikko sitten naisten maailmancupin avauksessa samassa rinteessä. Avauspäivänä vauhti oli hyvää ja hän jäi täpärästi 2. kierroksen paikasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.