Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Remi Lind­holm tuuraa Hakolaa Lil­le­ham­me­rin vies­tis­sä

Maailmancupissa hiihdetään näyttöjä Pekingin olympialaisten viesteihin

Lillehammer/Helsinki
Remi Lindholm debytoi miesten viestijoukkueessa maailmancupissa.
Remi Lindholm debytoi miesten viestijoukkueessa maailmancupissa.
Kuva: Mikko Halvari

Suomi osallistuu kaksin joukkuein maastohiihdon maailmancupin viesteihin sunnuntaina Lillehammerissa. Miesten ykkösjoukkue hiihtää kokoonpanossa Perttu Hyvärinen, Iivo Niskanen, Remi Lindholm, Joni Mäki.

Naisten ykkösjoukkue lähtee Lillehammerin viestiin kokoonpanolla Johanna Matintalo, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen, Jasmi Joensuu.

Niskanen ja Mäki hiihtivät miesten joukkueessa samat osuudet myös keväällä Oberstdorfin MM-kisojen viestikilpailussa. Hyvärinen hiihti MM-viestissä kuudenneksi sijoittuneessa ryhmässä kolmososuuden, jota hiihtää nyt vapaan taitaja Lindholm.

Rukalla kaatunut ja kylkeään loukannut Ristomatti Hakola ei kilpaile Lillehammerissa.

Suomen kakkosjoukkueessa viestiä vievät perjantain sprintissä viidenneksi sijoittunut Lauri Vuorinen, Lauri Lepistö, Juuso Haarala ja Niilo Moilanen.

Miesten kilpailumatka on 4x7,5 kilometriä.

TV2 näyttää miesten viestin klo 10.15 ja naisten viestin 12.40.

Kolme pronssihiihtäjää naisten joukkueissa

Suomen naiset saavuttivat Oberstdorfissa MM-pronssin joukkueella Joensuu, Matintalo, Riitta-Liisa Roponen, Krista Pärmäkoski. Matintalo vaihdettiin nyt aloittajaksi ja Joensuu ankkuriksi.

Mitalinelikosta Riitta-Liisa Roponen hiihtää tällä kertaa Suomen kakkosjoukkueessa. Pronssiankkuri Pärmäkoski jäi flunssaoireiden takia pois Lillehammerin kisoista.

Suomen kakkosjoukkue hiihtää Lillehammerin maastoissa kokoonpanolla Katri Lylynperä, Jasmin Kähärä, Roponen, Eveliina Piippo.

Naisten kilpailumatka on 4x5 kilometriä. Viestien ensimmäiset osuudet hiihdetään perinteistä ja jälkimmäiset kaksi vapaalla.