Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ra­vi­ur­hei­lun kult­ti­hah­mo Jos Ver­beeck tulee Arctic Horse Raceen

Lapin ja Rovaniemen ravikausi huipentuu Mäntyvaarassa 4. joulukuuta.

Rovaniemen ja Lapin ravivuoden huipennus odottaa lauantaina 4. joulukuuta, kun Mäntyvaarassa ajetaan kansainvälisestikin tunnettu Arctic Horse Race. Päivä pitää sisällään valtakunnallisen toto75-kierroksen lähdöt sekä kovatasoisen ohjastajakilpailun.

Tämän vuoden ohjastajatähti ennakkoon on belgialainen Jos Verbeeck, jota pidetään Euroopan tunnetuimpana ohjastajana. 64-vuotias Verbeeck ilmoitti kesällä luopuvansa lainaohjastajan hommista, mutta napapiirille hänet on vielä saatu houkuteltua.

Raviurheilun kulttihahmon menestyslista on komea. Hän on voittanut Prix d'Ameriquen Pariisissa neljästi ja Elitloppetin Tukholmassa kahdesti.

Verbeeckin Elitloppet-voittajat ovat Sea Cove 1993 ja Remington Crown 1999.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.