Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ra­vi­ku­nin­gas Jo­ki­var­ren Kunkku tulee Män­ty­vaa­raan

Rovaniemen ravit sunnuntaina 6.10 kello 16.00.

Vuoden 2015 ravikuningas Jokivarren Kunkku aloitti kilpailu-uransa reilut kahdeksan vuotta sitten Mäntyvaarasta. Nyt ori palailee loukkaantumisen jäljiltä pitkältä kilpailutauolta ja tulee taas Mäntyvaaran, radan tuplatonniraveihin. Alla on tältä vuodelta kaksi voittoa, Pihtiputaalta ja Kajaanista, mutta tehtävät kovenevat pikkuhiljaa ja haastetta voi odottaa ainakin tallikaveri Evartilta, Vernantolta sekä kotiradan Jepulikselta ja Tarun Tykiltä. Päivän T4-varmaksi valitaan Kunkun tallikaveri Vappuäijä.

Toto4-varma

Vappuäijä (lähtö 6/12, T4-3) saa luottamuksen siitäkin huolimatta, että Antti Ojanperän valmennettava volttaa kuudenkymmenen metrin takamatkalta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.