Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Ra­vi­ku­nin­gas Evartti palasi lu­paa­val­la kak­kos­ki­ril­lä sai­ras­tauol­ta

Valtaapitävä ravikuningas, rovaniemeläisen Talli Pajatson Evartti, kolkutteli vielä helmikuussa Haadeksen valtakunnan porteilla ähkyn aiheuttamasta suolitukoksesta johtuneessa vatsaleikkauksessa, mutta paitsi hevosen itsensä, omistajien myös suomalaisen raviurheilun onneksi se selvisi niin hyvin, että pääsi palaamaan kilparadoille perjantaina Kajaanissa.

Antti Ojanperä pääsi kuntouttamaan hevosta suhteellisen nopeasti vesimatolla ja treenaamaan myös ajamalla. Ennen Kajaanin avausta alla oli yksi kovempivauhtinen harjoitus, jossa ori tuntui treenarinsa käteen hyvältä.

Evartti näytti valmentajansa ajamassa alleajossa hyvältä, mutta kun itse kisassa sillä oli 2100 metrin kilpailumatkan lisäksi neljänkymmenen metrin takamatka perusmatkan hevosiin, oli ajomies Santtu Raitalan taktiikka varovainen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.