Kannanotto: Por­mes­ta­ri ei innosta kaikkia Enon­te­kiöl­lä – vii­si­tois­ta val­tuu­tet­tua vaatii, ettei por­mes­ta­ria edes har­kit­tai­si

Historia: Pi­ka­luis­te­lun kul­tai­set vuodet osuivat 1960-lu­vul­le – Lapin Lukko oli ai­koi­naan Suomen joh­ta­via luis­te­lu­seu­ro­ja ja kas­vat­ti monta olym­pia­edus­ta­jaa

Koronarajoitukset: Ko­ro­na­mi­nis­te­ri­työ­ryh­mä pidensi ruo­ka­ra­vin­to­loi­den au­ki­olo­ai­ko­ja kol­mel­la tun­nil­la – mi­nis­te­reil­lä haluja jatkaa ra­joi­tus­ten ke­ven­tä­mis­tä myös esi­mer­kik­si teat­te­reis­sa ja kun­to­sa­leil­la

Ran­ger­sin ve­nä­läis­täh­del­le mak­si­mi­sa­kot – heitti hanskan päin vas­tus­ta­jaa

New York
New York Rangersin venäläistähti Artemi Panarin sai 5¿000 dollarin eli noin 4¿400 euron sakot, kun hän heitti hanskansa päin Boston Bruinsin Brad Marchandia.
New York Rangersin venäläistähti Artemi Panarin sai 5¿000 dollarin eli noin 4¿400 euron sakot, kun hän heitti hanskansa päin Boston Bruinsin Brad Marchandia.
Kuva: Rangers

NHL-jääkiekkoliigan New York Rangersin venäläishyökkääjä Artemi Panarin sai 5 000 dollarin eli noin 4 400 euron sakot, kun hän heitti hanskansa päin Boston Bruinsin Brad Marchandia perjantaina pelatussa ottelussa. NHL kertoi kurinpitotuomiosta lauantaina lisäten, että Panarinin pulittama sakkosumma menee pelaajien hätäapurahastoon. Viisituhatta taalaa on liigan ja pelaajayhdistyksen sopima maksimisakkosumma.

Panarin ja Marchand kävivät kiivasta sananvaihtoa vaihtopenkeiltään ottelun loppuhetkillä. Rangersin tämän syksyn ykköspistemies ja Bostonia vastaan perjantaina voittomaalin tehnyt Panarin ärtyi lopulta niin, että otti hanskan vasemmasta kädestään ja viskaisi sen Marchandin kylkeen.

– Se yllätti hieman kyllä. Minua kohti on heitetty monenlaista tavaraa, mutta ei erityisemmin pelaajien toimesta, Marchand kommentoi ESPN:n mukaan.

Marchandilta kysyttiin, mikä kommentti kenties johti Panarinin hanskan heittoon.

– Kyselimme vain toisiltamme sitä, millainen kiitospäivän (Thanksgiving-juhlapäivä) illallinen oli. Hän ei pitänyt siitä, mitä söin, Marchand virnuili.

Kaksikon kiihtymykselle jää aikaa väljähtyä, sillä Rangers ja Bruins eivät kohtaa tällä kaudella ennen kuin vasta 23. huhtikuuta.