Mainos

Rakastu Ihoosi -pod­cast tarjoaa ihon­hoi­to­vink­ke­jä milloin ja missä tahansa – ”Terve iho on kaunis iho”

Miltä kuulostaisi ammattilaisvetoinen, veloitukseton ihonhoitoneuvonta? Utopialtako? Usko tai älä, nyt se on täyttä totta. Rovaniemeläisten Sanna ja Henrik Koivurannan luotsaaman, Rakastu Ihoosi -podcastin lähetykset keskittyvät kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon pureutuen ihoon ja ihon alle!

Kauneus- & Komeushoitola Sanna’s Style Ky:n yrittäjä Sanna Koivurannan ja hänen puolisonsa, Henrikin luotsaama, Rakastu Ihoosi -podcast on kerännyt kuulijoita jo Jenkkejä ja Intiaa myöten. "Suurin kuulijakuntamme on kuitenkin Rovaniemellä", he kertovat.
Kauneus- & Komeushoitola Sanna’s Style Ky:n yrittäjä Sanna Koivurannan ja hänen puolisonsa, Henrikin luotsaama, Rakastu Ihoosi -podcast on kerännyt kuulijoita jo Jenkkejä ja Intiaa myöten. "Suurin kuulijakuntamme on kuitenkin Rovaniemellä", he kertovat.

”Podcastinne ansiosta ihoni on muuttunut dramaattisesti!” kiitteli eräs kuuntelija sähköpostiviestissään. Viesti oli osoitettu Rovaniemellä toimivan, Kauneus- ja Komeushoitola Sanna´s Style Ky:n yrittäjä Sanna Koivurannalle ja hänen puolisolleen, Henrikille. Kiitoksen aiheena oli pariskunnan noin vuosi sitten käynnistämä, ihon- ja kauneudenhoitoon keskittyvä, ammattilaisvetoinen Rakastu Ihoosi -podcast.

– Podcast tarjoaa veloituksetonta ihonhoitoneuvontaa kaikille ihon- ja kauneudenhoidosta kiinnostuneille. Lähetyksissä vierailee alan ammattilaisia ja sisällöissä on huomioitu niin eri ihotyypit, ikäryhmät kuin sukupuoletkin, Sanna summaa.

Uuden lähetyksen kerran viikossa maanantaisin iTunesin, Spotifyn ja SoundCloudin kanaville pukkaavan podcastin aiheet liittyvät aina tavalla tai toisella ihoon. Käsittelyssä on ollut muun muassa minimalistin ihonhoito, miesten ihonhoito, sesonkien mukainen ihonhoito sekä unen ja ravinnon merkitys ihoon. Tällä hetkellä äänitystä odottaa päänahan ihonhoitoa käsittelevä jakso. Ihmiskehon suurimmassa elimessä riittää käsiteltävää – ja myyttejä murrettaviksi.

– Ihonhoidosta liikkuu paljon väärää tietoa. Tämän podcastin tarkoitus on tarjota oikeaa tietoa ja oikaista virheellisiä käsityksiä. Ideologiamme on se, että terve iho on myös kaunis iho, Henrik kiteyttää.

Iho kuntoon kuuntelemalla

Kaikki alkoi häämatkalla vuonna 2011, kun podcasteihin perehtyneen Henrikin mielessä heräsi ajatus ihon- ja kauneudenhoitoon keskittyvästä podcastista. Reissun aikana syntyi liki 80 lähetysideaa. Äänitykset pantiin tulille syksyllä 2018.

– Lähdimme liikkeelle pikku hiljaa. Ensin piti päästä jyvälle podcastien tekemisestä, äänittää jaksoja valmiiksi ja luoda toimiva viikkorytmi. Vasta sitten podcast avattiin kuulijoille, Henrik pohjustaa.

Ensimmäinen vuosi tuotti toivottua tulosta: lähetyksiä ladattiin yli 1200 kappaletta aina eteläisintä Suomea ja ulkomaita myöten. Jos SKY-kosmetologin ja ihoterapeutin tittelit omaavalta Sannalta ja podcastien suurkuluttajaksi itsensä luokittelevalta Henrikiltä kysytään, syyt suosiolle ovat ilmeiset:

– Isoin etu on siinä, että podcasteja voi kuunnella milloin ja missä tahansa, Henrik avaa.

– Ja podcasteissa aiheisiin on mahdollista syventyä todella perusteellisesti. Usein vinkkaan asiakkailleni, että kannattaa käydä kuuntelemassa tietty podcast, jos haluaa tietää aiheesta lisää, Sanna kuittaa.

-
Infoboksi

Rakastu Ihoosi...™

Kauneus- & Komeushoitola Sanna’s Style Ky:n omistama tuotemerkki.

Saman niminen podcast -lähetys starttasi helmikuussa 2019.

Perustajat: Sanna Koivuranta ja Henrik Koivuranta.

Podcastin verkkosivut: www.rakastuihoosipodcast.com

Facebook: www.facebook.com/rakastuihoosipodcast

Lähetä omat ideasi podcast-aiheiksi: podcast@rakastuihoosipodcast.com

Lisätietoja: Sanna Koivuranta / sanna@koivuranta.eu

Podcast

Podcast on verkossa julkaistava, radio-ohjelman kaltainen äänitallenne.

Kutsutaan joskus myös ”audiomuodossa olevaksi blogiksi”.

Sanaa podcast käytetään viitatessa sekä podcast-lähetykseen että podcast-tallenteeseen.

Lähetys tai tallenne on tilattavissa esim. tietokoneelle tai kännykkään verkkosyötteenä.

Uudissana ”podcast” juontaa juurensa englanninkielen sanoihin ”iPod”, eli Applen kannettava mp3-soitin ja ”broadcasting”, eli radio- tai televisiolähetys.

Sana podcast rekisteröitiin ensikertaa Kotimaisten kielten kielikeskuksen sanatietokantaan vuonna 2005.

Nykyisin monet eri tahot aina ministeröistä museoihin ja yksityishenkilöihin julkaisevat podcasteja.

Lähteet: Podstudio & Kielikello.