Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Urheilu: Suo­ma­lai­seen ju­do­val­men­nuk­seen le­veäm­mät hartiat – ro­va­nie­me­läi­nen Tuomo Seik­ku­la on yksi liiton nuorten val­men­ta­jis­ta

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

PS Kemi aloit­taa kauden Ro­va­nie­mel­lä

PS Kemin toinen veikkausliigakausi olisi pitänyt ohjelman mukaan alkaa ensi lauantaina Karihaaran tekonurmella Helsingin IFK:ta vastaan. Karihaaran kenttä oli vielä niin jäinen, joten Veikkausliiga siirsi pelin varapaikkaan Rovaniemen keskuskentälle.

PS Kemi olisi halunnut siirtää ottelun heinäkuulle, joka olisi sopinut myös HIFK:lle.

- Olimme valmiit tulemaan vastaan HIFK:n fanien matkakustannuksissa ja huolehtineet HIFK:n hotellivarauksen siirron, mutta tämä ei kelvannut Veikkausliigalle, seurajohtaja Arto Hakala manasi.

Hakalan mielestä PS Kemiä kohdellaan eriarvoisesti etelän joukkueisiin verrattuna.

- Meille vain ilmoitettiin, kun Lahti siirsi viime kaudella oman pelinsä meitä vastaan toiseen ajankohtaan. Tämä on mielestäni törkeää toimintaa.

Otteluohjelmassa PS Kemin toinen peli on myös kotiottelu. 22.4. Kemiin saapuu Seinäjoen Jalkapallokerho Billy Ionsin johdolla. Se ottelu on SJK:lle Veikkausliigassa jo neljäs.

Viime kaudella PS Kemi pelasi kaksi ensimmäistä kotipeliään Rovaniemellä ja kaksi seuraavaa Oulussa Raatin kentällä ennen kuin pääsi omaan kotiluolaansa Sauvosaaren takakentälle.