työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Posion kunta päi­vit­tää stra­te­gian­sa ja brän­din­sä

Posion kunnan voimassa olevaa strategiaa ja kuntabrändiä päivitetään tulevan kevään aikana, kertoo Posion kunta tiedotteessaan. Uudistuksia toteuttamaan on kilpailutuksen kautta valittu oululainen NTRNZ Media Oy.

Tiedotteen mukaan kuntastrategian uudistuksessa yksi merkittävämpiä kansallisia muutosvoimia on sote-uudistus, joka tulee käynnistämään merkittävän organisaatiomuutoksen Posion kunnassa.

– Haluamme vahvistaa kunnan vetovoimaa ja elinvoimaa. Painopisteinä ovat kunnan palveluiden kehittäminen kuntalaisten ja yritysten hyväksi, yrittämisen mahdollisuudet Posiolla ja osaavan työvoiman saatavuus, Posion kunnanjohtaja Pekka Jääskö kertoo tiedotteessa.

Kuntastrategian päivityksen yhteydessä myös kuntabrändiä päivitetään. Posion matkailun brändi uudistettiin onnistuneesti vuonna 2021. Tämän pohjalta kunta haluaa päivittää myös sen ilmettä ja brändiä.

– Haluamme lisätä Posion kunnan tunnettuutta tuomalla näkyviin luonnon lisäksi muun muassa paikallisten ihmisten arkea: palveluita, koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksia sekä runsaita harrastusmahdollisuuksia, Posion kunnan viestintäsuunnittelija Riikka Tuomivaara sanoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.