Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Porin Ässät U16 jätti Ro­va­nie­men Kiekon pis­teit­tä

Porin Ässät ei antanut sunnuntaina Patajunnuareenalla mahdollisuuksia Rovaniemen Kiekolle jääkiekon U16 SM-sarjan karsintasarjassa. Peli päättyi 6–3 (1–0, 4–1, 1–2).

Ässät johti kahden erän jälkeen jo 5–1, mutta RoKi otti päätöserässä loppukirin Jere Peltosen viimeistelemillä kahdella maalilla. Toinen Peltosen osumista syntyi ylivoimalla.

Toisessa erässä RoKin maalista vastasi niin ikään ylivoimalla Mico Orajärvi.

RoKin maalivahti Hannes Pränni torjui 37 kertaa. Ässien Eetu Aaltoselle merkittiin 19 torjuntaa.

RoKin pistetili on toistaiseksi avaamatta. Rovaniemeläisjoukkueella on peleistä vapaa viikonloppu, ja se kohtaa seuraavaksi Vaasan Sportin kotona 8.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.