Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Pölkky Kuusamo valmis mes­ta­ruu­den puo­lus­ta­mi­seen

Yleispelaaja Felicia Marshall viimeinen haku.

Naisten lentopallomestari Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue valmistui, kun joukkueeseen värvättiin viimeisenä lenkkinä amerikkalainen yleispelaaja Felicia Marshall.

178-senttinen 23-vuotias Marshall saapuu Kuusamoon Utahista ja on opiskellut sekä pelannut USA:ssa Cal State Fullertonin ja Englannissa Durhamin yliopistoissa. Hän aloittaa ensimmäisen kauden ammattilaisena.

Myös apuvalmentajan paikka on täytetty. Orivedellä edellisen kauden valmentanut 34-vuotias kreikkalainen Alexandros Roussos saapuu Kuusamoon Pireuksesta, läheltä Ateenaa. Apuvalmentajana/huoltajana jatkaa Juha Leinonen, tilastoissa Jari Kaartinen ja joukkueenjohtajana Tarmo Ronkainen.

– Felicia on tulevan kauden joukkueen viimeinen palanen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.