pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Poh­joi­sen pin­gis­vä­ki ko­koon­tuu Ro­va­nie­mel­le – Na­pa­pii­rin ki­soi­hin osal­lis­tuu 50 pe­laa­jaa

Rovaniemen Pöytätennis -60 on vakiinnuttanut asemansa matalan kynnyksen liikunnallisen harrastustoiminnan järjestäjänä. Neljä vuotta sitten perustetussa seurassa on aktiivipelaajia lähes 50, joista noin puolet alle 18-vuotiaita.

– Seuran tilanne on kaikin puolin vakaa, jäsenmäärien vaihtelut ovat nyt tasaantuneet. Myös työnjako ja roolitukset seurassa ovat selkiytyneet. Olemme edelleen pieni, mutta varsin aktiivinen seura, puheenjohtaja Kristian Mustonen kuvailee.

Lauantaina Ounasrinteen monitoimitalolla järjestettävillä Napapiirin kisoilla on pitkät perinteet jo seuran ensimmäisen toimintakauden (1960-1995) ajoilta. ”Uusi PT-60” järjestää kisat nyt toista kertaa.

– Haluamme tehdä Napapiirin kisoista pysyvän jokasyksyisen tapahtuman, johon tultaisiin kauempaakin.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa