Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Poh­joi­sen naisten len­to­pal­lo­val­tik­ka pysyy Kuu­sa­mos­sa – Arctic Volley jäi he­ge­mo­nia­pe­lis­sä ilman erä­voit­to­ja

Pohjois-Suomen naislentopallon valtikka ei ole siirtymässä Kuusamosta Rovaniemellä. Tätä todisti lauantai-iltana liki 400 katsojaa Lapin urheiluopistolla, missä hallitseva liigamestari Pölkky Kuusamo selätti kotijoukkue Arctic Volleyn puhtaasti 0-3 (21-25, 20-25, 23-25).

Rovaniemeläisjoukkue esiintyi pitkästä aikaa parhaassa koostumuksessaan, mutta se ei hegemoniapelin kurssia muuttanut. Kuusamo oli liikkeellä selvästi terästäytyneenä edellisviikonvaihteessa tappioista ja piti tahtipuikkoa passari-kapteeni Katja Kylmäahon johdolla liki koko ottelun.

– Vieraspelit ovat olleet meille vaikeita, mutta nyt saatiin hyvä voitto. Joukkue onnistui leveällä rintamalla samassa pelissä, näki Kylmäaho, joka teki pelinrakentelun ohella myös 5 pistettä..

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.