Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Kunnanjohtajat: Päivi Kontio joh­ta­maan Uts­jo­kea

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Poh­jois-Suo­men Alpin ki­sa­kau­si pää­tök­seen vappuna Levillä

Nuoret ja hiukan kokeneemmatkin alppihiihtäjät päättivät kisakauden vappuna Levillä kisatuissa PS Alppi Cupin finaaleissa. Aivan loistavissa olosuhteissa laskettuihin kisoihin osallistui noin 80 laskijaa. Perjantaina lajina oli pujottelu ja lauantaina taitokilpailu.

PS Alppi Cup on Ski Sport Finlandin pohjoisen alueen kilpailukiertue, joka on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille alppihiihtäjillä, mutta mukana on myös sarjat mm. para- ja masterslaskijoille.

Lajiharjoittelukausi Levillä jatkuu vielä pitkälle toukokuulle mm. nuorten yläkouluakatemialaisten lerillä ja FIS-laskijoiden lajiharjoittelun merkeissä. Seuraava kausi avataan Levillä jo lokakuun alussa, mutta ennen sitä pidetään hiukan lomaa, jonka jälkeen siirrytään monipuoliseen kesäharjoitteluun perinteisellä, mutta aina ajankohtaisella "Alppihiihtäjät tehdään kesällä" teemalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.