Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Poh­jois-Ma­ke­do­nial­la 90 mi­nuut­tia aikaa täyttää "koko maan unelma" – Por­tu­ga­li on suo­sik­ki, mutta tietää Italian pu­dot­ta­neen vas­tus­ta­jan vaa­ral­li­suu­den

Porto

Kymmenellä eurooppalaismaalla on paikka varattuna Qatarissa loppuvuonna pelattavaan jalkapallon miesten MM-lopputurnaukseen, ja kaksi tikettiä leimataan tällä viikolla. Jatkokarsinnan finaaleissa pelataan tiistaina ottelut Portugali–Pohjois-Makedonia ja Puola–Ruotsi. Maanosan 13. eli viimeinen MM-paikka ratkeaa Walesin kohdatessa Ukrainan tai Skotlannin vielä määrittelemättä olevana ajankohtana.

Pohjois-Makedonia järjesti viime torstaina todellisen sensaation, kun se pudotti jatkokarsinnan avauskierroksella Euroopan mestarin Italian. Nyt maa hakee toista suuryllätystä, kun se tavoittelee historiansa ensimmäistä MM-lopputurnauspaikkaa Portugalin Portossa.

– Tämä lienee yksi vaikeimmista ja jännittävimmistä otteluistamme ikinä. Meillä on 90 minuuttia aikaa täyttää lapsuuden unelmamme, eikä pelkästään oma unelmamme, vaan koko maamme unelma, Pohjois-Makedonian avainpelaajiin lukeutuva keskikenttämies Elif Elmas ennakoi tiistai-iltaa Portossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.