Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 7. päivän luukku tästä

Suun terveydenhuolto: Ro­va­nie­men kau­pun­gil­le vakava huo­mau­tus Lapin alue­hal­lin­to­vi­ras­tol­ta

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Pik­ku­huuh­ka­jien val­men­nus­tii­mi julki – pe­laa­jat nimetty jou­lu­kuun maa­jouk­kue­lei­ril­le, Niska ja Kemp­pai­nen mukana

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden maajoukkue (2002 ja myöhemmin syntyneet) leireilee Eerikkilässä 6.–8. joulukuuta. Pikkuhuuhkajat kokoontuu tällöin ensi kertaa Mika Lehkosuon alaisuudessa. Lehkosuo aloittaa tehtävässä virallisesti 1. tammikuuta 2023, mutta hän vetää leirin uuden tiiminsä kanssa.

Tiimi uudistuu merkittävästi edellisistä EM-karsinnoista. Osalla valmentajista on aiempaa kokemusta juniorimaajoukkueista, mutta mukana on myös uusia nimiä.

– Gert Remmel on minulle tuttu valmentaja yli vuosikymmenen takaa, ja ehdimme tehdä yhteistyötä FC Hongassa. Olemme pitäneet tiiviisti yhteyttä vuosien saatossa. Hän ja Tuomas Silvennoinen työskentelivät yhdessä Giorgione Calciossa – Tuomas on minulle uusi tuttavuus, mutta tiedän, mitä osaamista hän tuo tiimiimme, Lehkosuo avaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.