Mainos

Piis­pan­tar­kas­tus Tornion seu­ra­kun­nas­sa lä­hes­tyy, ter­ve­tu­loa mukaan!

-

Piispamme Jukka Keskitalo seurueineen tulee suorittamaan piispantarkastuksen Tornion seurakuntaan 19.-21.11.2021.

Piispantarkastusviikonlopun ohjelma on varsin monipuolinen. Viikonlopun aikana piispa seurueineen kohtaa torniolaisia mm. Putaan yläkoululla, yrityksissä, kaupungintalolla ja seurakunnan tiloissa.

Piispantarkastus alkaa perjantaina 19.11. klo 9 hartaudella Alatornion kirkossa, tilaisuus on kaikille avoin. Perjantai-iltana klo 18.30, ovat kaikki tervetulleita viikkomessuun ja iltakahville Arpelan seurakuntakodille. Samassa tilaisuudessa piispa toimittaa Arpelan seurakuntakodin alttaripöydän siunaamisen.

Lauantaina 20.11 piispantarkastuksen ohjelma painottuu Tornion seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden tapaamisiin. Lauantai-iltapäivällä piispa Jukka Keskitalo on kaikkien tavattavissa klo 15 - 16 Rajalla på Gränsen-kauppakeskuksen joulunavauksessa. Tilaisuudessa ovat mukana Raumon laulajat Eija Korkalan johdolla.

Piispantarkastus päättyy juhlalliseen piispanmessuun sunnuntaina 21.11. klo 10 Alatornion kirkossa. Välittömästi piispanmessun päätyttyä kirkossa alkaa yleinen piispantarkastus. Sunnuntain ohjelma jatkuu noin klo 13 keittolounaalla ja päätösjuhlalla Parasniemen seurakuntatalolla. Sunnuntain tilaisuudet ovat kaikille avoimia, tervetuloa!

Piispanmessuun järjestetään kuljetus, johon ilmoittautuminen 11.11. mennessä kirkkoherranvirastoon p. 040 556 8676