Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Pia­nis­tit tun­tu­ris­sa jo 15. kerran – Lappiin saapuu kan­sain­vä­li­nen nuorten pia­nis­tien joukon

Pianistit tunturissa -tapahtuma juhlii syyskuussa 250-vuotiasta Beethovenia. Viidennentoista kerran järjestettävä konserttikiertue tuo  Lappiin kansainvälisen nuorten pianistien joukon.

Esiintyjinä ovat pianistit Lacrimioara Galagan, Janne Oksanen, Noora Ylönen sekä tapahtuman taiteellinen johtaja Paavali Jumppanen. Kiertue alkaa Saariselältä 8. syyskuuta ja päättyy Äkäslompoloon 15. syyskuuta.

Tapahtuman puuhamies rovasti Vilho Vähäsarja iloitsee, että tapahtuma voitiin järjestää korona-ajan matkustusrajoituksista huolimatta.

Paavali Jumppanen onnistui löytämään Saksasta kutsuttujen esiintyjien tilalle ulkomaista väriä Sibelius-Akatemian opiskelijakunnasta.

– Olen tosi ylpeä esiintyjäkaartistamme. Kaikki ovat Sibelius-Akatemian opiskelijoita, mutta jo monissa liemissä keitettyjä konkareita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.