Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Pet­re­lius ja Oik­ko­nen vii­den­siä Kon­tio­lah­den kat­sas­tuk­sis­sa

Enni Petrelius ja Sanni Oikkonen olivat parhaat lappilaiset ampumahiihdon nuorten MM-katsastuksissa sekä Nuorten olympiakatsastuksissa sunnuntaina Kontiolahdella.

Sanni Oikkonen piti N22-sarjan pikamatkalla kovinta hiihtovauhtia, mutta kuusi ylimääräistä kierrosta sakkorinkiä pudottivat OH:n urheilijan viidenneksi. Hän hävisi voittajalle, Saana Lahdelmalle 56 sekuntia. Lahdelma selvisi kolmella sakolla. Annina Virtanen oli sarjan 8:s (–3.12, 4 sakkoa).

N19-sarjassa lauantaina kakkoseksi sijoittunut Enni Petrelius oli sunnuntaina viides kolmella sakkokierroksella. Eroa voittajaa, puhtaasti ampuneeseen Orimattilan Anniina Rantalaan jäi 1.05, mutta palkintopalli jäi vain 11 sekunnin päähän.

OH:n muista urheilijoista Johanna Isojärvi oli 9:s (–2.13, 4 sakkoa) ja lauantaina voittanut Emilia Irvankoski 15:s (–3.06, 7 sakkoa).

M 19 sarjassa Eetu Petrelius oli 7:s (0,3)  reilut kolme minuuttia puhtaasti ampunutta Kontiolahden Ville-Valtteri Karvista jäljessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.