Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Pes­sa­lom­po­lo valmis mam­mut­ti­ta­pah­tu­maan – Jupon Erän kah­dek­sat­ta kertaa isän­nöi­mät met­säs­tys­am­mun­nan SM-kil­pai­lut käyn­nis­ty­vät tors­tai­na

Ensimmäiset kisavieraat saapuivat jo tiistaina harjoittelemaan Jupon Erän ampumaurheilukeskukseen Ylitornion Pessalompoloon. Metsästysammunnan SM-kilpailut avataan virallisesti torstaiaamuna kello 9, jonka jälkeen ikäsarjojen ampujat pääsevät tositoimiin. Neljän päivän aikana Pessalompolossa kirjataan pitkästi toistatuhatta kilpailusuoritusta.

– Harvinaisen tiivis kesä meillä on ollut. Alkukesästä on talkoiltu paikkoja kuntoon, kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettiin SM-esikisat, ja viime viikolla täällä oli 40 nuoren metsästysampujan Metsoleiri, Risto Virtanen Jupon Erästä kertoo.

Kokemusta kisajärjestäjiltä ei puutu, sillä Suomen Metsästäjäliiton SM-kesäkisat järjestetään jo kahdeksatta kertaa Jupon Erän ampumaurheilukeskuksessa. Ensimmäiset olivat vuonna 1983.

Erityisen ilahtunut Virtanen on siitä, että Lapin piiristä on kilpailijoita enemmän kuin viime vuosina on totuttu näkemään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.