Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Per­jan­tain ko­ro­na­seu­ran­ta: Suo­mes­sa 684 uutta ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa, Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä kaksi uutta tar­tun­taa

17.01: Pellossa tulossa pop up -rokotuspäivä

Pellon kunta järjestää pop up -koronarokotuspäivän perjantaina 3. syyskuuta kello 9–17 Pellon terveyskeskuksen neuvolassa. Rokotuspäivä on tarkoitettu kaikille 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille, joilta ensimmäinen rokotus puuttuu. Suostumuslomakkeen saa koululta,  neuvolasta ja kunnan sivuilta.

Pellossa on tänään todettu yksi uusi koronatartunta, joka on peräisin Ruotsista. Altistuneita ei ole.

15.21: Lapin sairaanhoitopiirissä kaksi uutta tartuntaa

Torstain jälkeen Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Molemmat todettiin Rovaniemellä, toinen paikkakuntalaisella henkilöllä ja toinen ulkopaikkakuntalaisella. Molempien tartuntojen alkuperä on sairaanhoitopiirin ulkopuolella.

12.40: Länsi-Pohjassa ei uusia tartuntoja

Länsi-Pohjassa ei ole todettu uusia tartuntoja perjantaihin puoleen päivään mennessä. Kuluvalla viikolla sairaanhoitopiirissä on todettu 11 tapausta.

11.55: Suomessa on raportoitu 684 uutta koronavirustartuntaa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan kahden viime viikon aikana on raportoitu 9 993 tartuntaa, mikä on 1 538 tartuntaa enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa pandemian aikana reilut 120 000.