Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

pääkirjoitus: Lapilla on Poh­jo­lan lin­nak­kees­sa tärkeä rooli

Tilaajille

Pekka Mäki ni­mi­tet­tiin Suomen Nyrk­kei­ly­lii­ton la­ji­pääl­li­kök­si

Pekka Mäki (49) aloittaa Suomen Nyrkkeilyliiton lajipäällikkönä 7.1.2020. Hänen toimipisteensä sijaitsee Sporttitalossa Helsingin Pitäjämäellä.

Lajipäällikkö vastaa nyrkkeilyn maajoukkuetoiminnan johtamisesta sekä tuloksellisuudesta. Mäen pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu maajoukkuetoiminnan organisoinnin lisäksi mm. resurssien riittävyyden varmistaminen. Lisäksi hän vastaa sidosryhmäyhteistyöstä, valmennusosaamisen sekä leirijärjestelmän kehittämisestä ja koordinoinnista.

Pekka Mäen valmennettavat ovat menestyneet niin olympiatyylin kuin ammattilaisnyrkkeilyssä. Hän on suorittanut kansainvälisen lajiliiton, AIBA:n korkeimman valmentajakoulutuksen ja on Nyrkkeilyliiton valmennusvaliokunnan jäsen. Lisäksi Mäellä on laaja sidosryhmäverkosto sekä kotimaassa että ulkomailla.

– Pekka Mäen tausta sekä olympiatyylin että ammattilaisnyrkkeilyn valmennuksesta lisäävät tärkeää osaamista Nyrkkeilyliiton toimintaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi