Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Pekka Korven tallin juhlaa Ver­mos­sa – Der­by-ken­raa­li Magical Prin­ces­sin lei­kit­te­lyä

Espoo

Kestomenestyjä Pekka Korven valmennettavat olivat Vermon keskiviikkoraveissa vahvassa iskussa. Illan päälähtö Derby-kenraali meni Korven tallin suojatin nimiin, kun Magical Princess hallitsi kärkipaikalta.

Magical Princess nautti Derby-kenraalissa suurta kunnioitusta kanssakilpailijoidensa toimesta ja sai hääriä keulapaikalla rauhassa. Se hallitsi 8 000 euron arvoiseen ykköstilaan kevyennäköisesti.

– Kyllähän se helppoa oli, kun rauhassa sai mennä – ei mitään probleemaa, Pekka Korpi vahvisti.

Tuplaa voittosumma -lähdössä Pekka Korven valmentama ja ohjastama Jezzet Savoy näytti pitkään jäävän toiseksi, mutta 3-vuotias tamma tuli sitkeästi perille ja kyvykkäänoloinen aloittelija puristi niukkaan ykköstilaan.

– Jezzet Savoy on lapsellinen vielä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.