Tilaajille

Patrik Laineen seu­ra­siir­to lähellä – huhut suo­ma­lai­sen har­joi­tus­lei­ri­boi­ko­tis­ta am­mut­tiin alas ka­na­da­lais­me­dias­sa

Jääkiekkoilija Patrik Laine on urheilumedian suurennuslasin alla Pohjois-Amerikassa. Kanadalainen urheilukanava TSN kartoitti Winnipeg Jetsin hyökkääjän ympärillä vellovaa keskustelua mahdollisesta seurasiirrosta pois Jetsistä toiseen NHL-joukkueeseen. Tamperelaisen pelaaja-agenttien Mike Liutin ja Andy Scottin mukaan olisi mahdollisesti sekä pelaajan että seuran yhteisenä etuna, jos Laineen siirtyminen toiseen seuraan tapahtuisi, etenkin koska Laine ei ole saanut Jetsissä jatkuvasti peliaikaa ykkösketjun miehenä.

Pelaajan edustajien mukaan heillä on asiasta täysi yhteisymmärrys Winnipeg Jetsin toimitusjohtajan Kevin Cheveldayoffin kanssa, joka kertoi pitävänsä kaikki mahdollisuudet avoimina Laineen tilanteen osalta. TSN:n toimittaja Pierre LeBrun arvioi, ettei Lainetta ”treidata”, eli tehdä pelaajakauppoja vain pelkästään kaupanteon vuoksi, vaan niin tapahtuu vain, jos siitä on hyötyä Jetsille. Winnipegin on arvioitu tarvitsevan ainakin puolustusosastolle tuntuvaa vahvistusta.