Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Patrik Laine te­hok­kaa­na – "Korppi piti meidät pelissä mukana"

Kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa jääkiekkoliiga NHL:ssä oleva Patrik Laine teki maalin ja antoi kaksi maalisyöttöä, mutta tamperelaisen joukkue Columbus Blue Jackets hävisi Calgary Flamesille maalein 4–3 jatkoajalla.

Suomalaishyökkääjä oli toinen syöttäjä Kirill Marchenkon ylivoimalla syntyneeseen 2–1-kavennukseen toisessa erässä. Myös Laineen oma täysosuma syntyi ylivoimalla, kun vanhan kotiyleisönsä edessä Calgaryssä ensimmäistä kertaa pelannut Johnny Gaudreau jakeli passin ja Laine tykitti tavaramerkkikudillaan suoraan syötöstä tilanteeksi 2–2.

Laine oli syöttäjänä myös Boone Jennerin 3–3-tasoitusmaalin kolmannessa erässä. Laineella on menossa tehopisteiden valossa kuuma jakso NHL-jäillä, sillä viimeisen kahdeksan pelin aikana on syntynyt viisi maalia ja seitsemän syöttöä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.