Hotellihanke: Inarin val­tuus­to torp­pa­si tois­ta­mi­seen luk­sus­ho­tel­lin ra­ken­ta­mi­sen Ina­ri­jär­ven rantaan

Pääkirjoitus: Pakko on hyvä kan­nus­tin hy­vin­voin­ti­alueil­le

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat har­joi­tus­ot­te­lus­sa kello 18

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Patrik Laine in­nois­saan uudesta val­men­ta­jas­ta, Jarmo Ke­kä­läi­nen saa pitää työ­paik­kan­sa – suo­ma­lais­vah­ti hakee pe­li­paik­kaa Dallas Star­sis­ta

Patrik Laine lähtee innoissaan tulevaan jääkiekkoliiga NHL:n uuteen kauteen, sillä suomalaispelaaja sai itselleen mieluisan päävalmentajan Columbus Blue Jacketsiin. Kun kokenut menestysvalmentaja Mike Babcock sai lähteä suuren kohun saattelemana joukkueen peräsimestä, hänen tilalleen nostettiin apuvalmentaja Pascal Vincent. Hän on Laineelle entuudestaan tuttu valmentaja jo suomalaisen Winnipeg Jets -vuosien alusta lähtien.

– Olen tuntenut hänet (Pascal Vincentin) jo siitä lähtien, kun menin Winnipegiin 18-vuotiaana. Olen superinnoissani ja kerroinkin siitä hänelle heti. En ole ollut näin innoissani pitkään aikaan. Olen erittäin iloinen hänen puolestaan, 25-vuotias tamperelaishyökkääjä sanoi Columbuksen joukkueesta raportoivalle Jeff Svobodalle.

Columbus Blue Jacketsin omistajaporras ilmoitti puolestaan, että se ei ole tekemässä muutoksia seurajohtoon, joka myönsi tehneensä virheen palkattuaan Babcockin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.