ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Päivän peli: Avaus­ot­te­lu näyttää kauden suunnan Arctic Vol­leyl­le

Mikä peli? Arctic Volley Rovaniemi – LP Kangasala, lentopallon naisten Mestaruusliigaa, sunnuntaina 2. lokakuuta kello 17.00 Lapin Urheiluopistolla.

Ennakkoasetelmat: Uusi seura, uusi brändi, uusi joukkue ja uusi valmentaja. Siinä ovat lähtökohdat rovaniemeläisen naislentopallon tulevaan kauteen. Elokuussa Arctic Volley Rovaniemi potkaisi Mestaruusliigan ovet auki ehkä kovemmin kuin koskaan edeltäjänsä Woman Volleyn historiassa.

Harjoituspelit hallitsevaa Suomen mestaria Pölkky Kuusamoa vastaan osoittivat, että puheet mitalipeleistä eivät ole tuulesta temmattuja. Toisaalta reilun neljännesmiljoonan budjetilla ei kannata lähteä kasisijaa tai pelkkää pudotuspelipaikkaa tavoittelemaan – sen verran isosti on joukkueeseen satsattu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.