pääkirjoitus: Pe­rus­suo­ma­lais­ten ta­voit­te­le­ma maa­han­muu­ton tu­lo­ra­jan ki­ris­tys on ku­tis­tu­mas­sa kos­meet­ti­sek­si muu­tok­sek­si

kolumni: Vie­rai­den vaa­ti­mat­to­muus voi olla enemmän vai­vaan­nut­ta­vaa kuin toi­vot­ta­vaa

Kittilä-käräjät: Kit­ti­lä-ju­pa­kan kä­sit­te­ly jatkuu kor­keim­mas­sa oi­keu­des­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Voit­ta­ma­ton lou­nas­koo­ma

Toimittajan työn parhaita puolia lienee se, että mikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Tietyt rutiinit ovat kuitenkin jo vakiintuneet työpäiviini. Niistä suosikkini tapahtuu, kun tiuku repii yhtätoista. Lounasaika!

Lounaspaikan päättäminen on aina mukavan jännittävää, varsinkin, jos saan houkuteltua työkaverin tai kaksi mukaan ruokailemaan.

Yleensä suurta vääntöä ei tarvitse käydä. Ruokaa haetaan toimitukselle tai sitten syödään ulkona. Pääsääntöisenä opiskelijana yleensä valitsen vaihtoehdoista ensimmäisen.

Lounaan aikana on kiva sosialisoida ja räplätä kännykkää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.