Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Tilaajille

Ou­nas­vaa­ran tal­vi­ki­so­jen en­nak­ko­li­pun­myyn­ti alkoi – lip­pu­tuo­tois­ta 10 pro­sent­tia Uk­rai­nan hyväksi

Yhdistetyn, mäkihypyn ja maastohiihdon kansallinen kärki suuntaa kulkunsa 1.-3.4. Rovaniemelle, kun Ounasvaaran Talvikisat keräävät urheilijat  mittelemään SM-mitaleista. Kisojen ennakkolipunmyynti käynnistyi viime viikolla.

– Ennakkolipunmyynnistä on tullut paljon kyselyjä. Nyt lippuja on saatavilla  Rovaniemen Prisman infosta. Tulevina viikkoina tulemme jalkautumaan lipunmyyntiin myös laajemmin Rovaniemen alueella, OH:n toiminnanjohtaja Janne Mäkinen kertoo tiedotteessa.

OH ohjaa kisojen lipunmyynnin tuotoista kymmenen prosenttia ukrainalaisten avuksi Suomen Punaisen Ristin kautta.

–  Seuran johtokunnan piirissä syntyi yksimielinen ajatus, että haluamme myös Ounasvaaran talvikisojen järjestämisellä auttaa ukrainalaisia, OH:n puheenjohtaja Heikki Autto toteaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.