Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Ou­nas­vaa­ral­la kil­pail­laan SM-mi­ta­leis­ta - Rau­tio­na­ho ja Kar­hu­maa mie­lis­sään kan­sain­vä­li­ses­tä kauden avaus­ki­sas­ta

Mäkihypyn ja yhdistetyn talven kilpailukauden avaavat SM-kisat palaavat Ounasvaaralle tauon jälkeen. Viikonloppuna panoksena ovat SM-mitalit, mutta samalla maajoukkueurheilijat pääsevät mittaamaan kuntoaan kansainvälisessä seurassa.

Viikonlopun aikana Ounasvaaran mäkihypyn ja yhdistetyn kisoihin osallistuu 115 urheilijaa, joista noin puolet Suomesta. SM-mitaleista kilpailla mäkihypyn ja yhdistetyn yleisissä sarjoissa. Alle 18-vuotiaat avaavat kilpailukautensa mäkihypyssä Veikkaus Cupin osakilpailuilla. Erikoismäen kilpailussa on mukana myös nilkkavammasta toipuva maajoukkueen viime kauden kärkinimi Antti Aalto.

Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkihypyn ja yhdistetyn jaosto on tehnyt reilun vuoden ajan työtä mäkihypyn yhdistetyn toiminnan kehittämiseksi. Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Juhani Huhtalalla on ollut suuri rooli, kootessaan yhteen talkoojoukkoa tulevaan kilpailuviikonloppuun, mutta myös mäkihypyn ja yhdistetyn uudella ladulla Rovaniemellä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi