Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Ottawa myl­lyt­ti To­ron­toa, Kor­pi­sa­lol­le 27 tor­jun­taa – Roby Jär­ven­tie teki en­sim­mäi­sen NHL-pis­teen­sä

Toronto
Maalivahti Joonas Korpisalo oli Ottawan voiton takuumiehiä.
Maalivahti Joonas Korpisalo oli Ottawan voiton takuumiehiä.
Kuva: Joe Sargent/NHL.com

Jääkiekon NHL:ssä Ottawa Senators oli tällä kertaa kanadalaisjoukkueista vahvempi, kun se voitti vieraissa Toronto Maple Leafsin 6–3.

Joonas Korpisalo torjui Ottawan maalilla 27 kertaa. Hyökkääjä Roby Järventie puolestaan otti ensimmäisen NHL-pisteensä, kun hän oli syöttämässä Dominik Kubalikin ensimmäistä maalia. Järventie debytoi NHL-jäillä viime viikonloppuna.

Kolmannen erän alkupuolella tilanne oli tasan 3–3, mutta Senators ratkaisi pelin nakuttamalla kolme maalia parissa minuutissa.

Yhteensä Kubalik teki Ottawalle kaksi maalia, samoin Claude Giroux, joka kirjautti lisäksi syöttöpisteen. Tim Stützle puolestaan tehoili peräti neljä pistettä maalilla ja kolmella syötöllä. Kolmeen syöttöpisteeseen ylsi myös Mathieu Joseph.

Barkov syötti voittomaalin

Florida Panthersin puolestaan piti odottaa jatkoajalle ennen kuin 4–3-voitto Washington Capitalsista varmistui. Voitto oli floridalaisvieraille toinen putkeen.

Floridan Aleksander Barkov nosti kauden saldonsa 12 pisteeseen tekemällä yhden maalin ja antamalla syötön Sam Reinhartin voittomaaliin. Anton Lundell syötti yhden maalin ja nosti kauden pisteensä viiteen.

Barkovin lisäksi yhden maalin ja yhden syötön yhdistelmään ylsivät Panthersin riveistä Reinhart, Evan Rodrigues ja Oliver Ekman-Larsson.

Anthony Mantha teki Washingtonin maaleista kaksi.

NHL:

Toronto–Ottawa 3–6 (1–1, 1–2, 1–3)

O: Roby Järventie 0+1, Joonas Korpisalo 27/30 torjuntaa.

Washington–Florida ja. 3–4 (1–2, 2–0, 0–1, 0–1)

F: Aleksander Barkov 1+1, Anton Lundell 0+1.

Las Vegas–Los Angeles 1–4 (0–0, 0–2, 1–2)

Seuraavat ottelut: 10. 11. Colorado–Seattle, Winnipeg–Nashville, San Jose–Edmonton, Los Angeles–Pittsburgh, Columbus–Dallas, Ottawa–Vancouver, St. Louis–Arizona, Detroit–Montreal, Tampa Bay–Chicago, Boston–NY Islanders, NY Rangers–Minnesota.