Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

OP Kodit yh­dis­ty­vät Poh­jois-Suo­mes­sa

OP Koti Oulu Oy LKV ja OP Koti Lappi Oy LKV aikovat yhdistyä ja perustaa Pohjois-Suomeen uuden kiinteistönvälitys- ja isännöintiyrityksen.

Tavoitteena on, että uusi yhtiö aloittaa toimintansa toukokuussa 2021. Sen liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus ja arviointi sekä isännöinti.

Yhdistämällä voimansa OP Kotien omistajaosuuspankit Oulun Osuuspankki ja Pohjolan Osuuspankki haluavat vahvistaa yrityksen markkina-asemaa niin kiinteistönvälityksen kuin isännöinnin osalta tulevina vuosina.

–Pohjoissuomalaiset asiakkaamme hyötyvät yhdistymisestä paljon. Yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan heitä laajemmin ja asiantuntevammin sekä tarjoamaan kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Saamme esimerkiksi sijoitusasuntomarkkinat ja loma-asuntomarkkinat paremmin tarjolle laajemmalle asiakaskunnalle, Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja Keijo Posio kertoo tiedotteessa.

Uudella yrityksellä on aloittaessaan 50 kiinteistöalan ammattilaista, jotka jatkavat työskentelyään nykyisissä toimipisteissään.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita