Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

OP Kodit yh­dis­ty­vät Poh­jois-Suo­mes­sa

OP Koti Oulu Oy LKV ja OP Koti Lappi Oy LKV aikovat yhdistyä ja perustaa Pohjois-Suomeen uuden kiinteistönvälitys- ja isännöintiyrityksen.

Tavoitteena on, että uusi yhtiö aloittaa toimintansa toukokuussa 2021. Sen liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus ja arviointi sekä isännöinti.

Yhdistämällä voimansa OP Kotien omistajaosuuspankit Oulun Osuuspankki ja Pohjolan Osuuspankki haluavat vahvistaa yrityksen markkina-asemaa niin kiinteistönvälityksen kuin isännöinnin osalta tulevina vuosina.

–Pohjoissuomalaiset asiakkaamme hyötyvät yhdistymisestä paljon. Yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan heitä laajemmin ja asiantuntevammin sekä tarjoamaan kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Saamme esimerkiksi sijoitusasuntomarkkinat ja loma-asuntomarkkinat paremmin tarjolle laajemmalle asiakaskunnalle, Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja Keijo Posio kertoo tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.