pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Oma koira puraisi Arctic Vol­ley­ta – ro­va­nie­me­läis­läh­töi­nen Neea-Ma­ria Joki takoi voiton LP Kan­gas­al­le

Neljä vuotta ja yhdeksän kuukautta. Sen verran on kulunut aikaa, kun rovaniemeläisjoukkue on viimeksi voittanut LP Kangasalan lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Tuo voitoton putki jatkuu vielä ainakin viidellä päivällä, kun vierasjoukkue haki lauantaina Arctic Volleylta täyden pistepotin lukemin 1-3 (19-25, 25-23, 26-28, 21-25).

– Pistekin olisi kelvannut, mutta tulos on nolla. Ei tämä oikein mieltä lämmitä, kotijoukkueen vaitonainen päävalmentaja Avo Keel tuskaili pelin jälkeen.

Avauserää mentiin pitkään pelkillä vaihtopalloilla. Eroa tuli vasta erän lopussa, jossa LP Kangasala hyökkäsi varmemmin ja monipuolisemmin. Kakkoserässä oli puolestaan käänteitä puolin ja toisin – useamman pisteen etumatkan ottaminen ja menettäminen oli enemmän sääntö kuin poikkeus.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa