Ennakkoäänestyksen loppukiri käyntiin: Reilu vii­den­nes lap­pi­lai­sis­ta ää­nes­tä­nyt, pel­lo­lai­set kär­jes­sä, me­ri­lap­pi­lai­set ovat ak­ti­voi­tu­neet – tiis­tai­na vii­mei­nen en­nak­ko­ää­nes­tys­päi­vä

Aluevaalien vaalikone: Katso sopiva ehdokas täältä

Tilaajille

"Olisin tyhmä, jos sa­noi­sin, etten ikinä osal­lis­tu Eu­ro­vii­sui­hin" – tauolta palaava Antti Tuisku val­loit­taa ensi kesänä Olym­pia­sta­dio­nin

Tuiskun Bailantai-konsertti järjestetään elokuun 22. päivänä. Yksi Suomen menestyneimmistä popartisteista pitää itseään tavallisena ihmisenä.

Viime vuonna tauolle jäänyt Antti Tuisku pysyy vielä vähäsanaisena tulevasta stadionkonsertista. Helsingin Olympiastadionilla ensi vuoden elokuussa järjestettävää Bailantai-konserttia on suunniteltu jo pitkään, ja ensimmäiset settilistat on jo tehty. Show'lla on myös teema, josta artisti ei hiiskahdakaan.

– Tematiikasta on vaikea lähteä tekemään suurempia paljastuksia, koska se liippaa aika läheltä jossain vaiheessa kuultavaa uutta musiikkia, mitä on jonkun verran tässä jo viritelty, Tuisku kertoo STT:lle.